Cégünk filozófiája

 

Cégünk neve ne tévesszen meg senkit! Az E.A.S.Y (magyarul könnyű, könnyed) igazi jelentése nálunk új értelmet nyer sportolóink számára! A tehetség, a kemény és lelkiismeretes, alapos felkészülés ugyanolyan előfeltétele egy USA sportösztöndíj elnyeréséért folyatott küzdelemben, ahogy egy sikeres szezont megelőző felkészülés saját sportágadban. Programunkra kizárólag olyan tehetséges, fiatal sportolókat választunk ki, akikben megvan az a sportszellem, mely nem csak a pályán, de azon kívül is győztessé teszi, teheti őket. Ennek tükrében pedig egytől-egyig elfogadják, és legjobb tudásuk szerint követik cégünk 4 alapvető pillérét:
 Lelkes - Cégünk csak olyan sportolókkal dolgozik, akik a jelentkezés során kellőképpen elszántak, tele vannak ambícióval, így az eléjük támasztott feladatokat a legnagyobb erőbedobással oldják meg.

 
Megvalósítható - Sportolóink realista emberek. Minden körülmények között tisztában vannak képességeikkel, és mi azon vagyunk, hogy ezt a képességet a legmegfelelőbb helyen kamatoztassák. Nem szabad elérhetetlen álmokat dédelgetni, viszont elhalasztani sem szabad olyan életre szóló lehetőségeket, melyek minden jelentkező sportolót megilletnek.


Társasági - Jelentkezőink szociális eszmét követve próbálják megtalálni a számukra legmegfelelőbb lehetőséget. Az aktív kommunikáció, az új kapcsolatok megszerzése és az emberek felé való baráti nyitottság elengedhetetlen feltétele jelentkezőink számára.
 

Te - A legfontosabb szempont a jelentkezés során pedig természetesen Önmagad vagy! Sportolóink bíznak önmagunkban, lelkesen állnak a jelentkezéshez, megvalósítható, reális célokat tűznek ki maguk elé, melyeket valóban komolyan, mások segítségével együtt próbálnak maradéktalanul teljesíteni. Az elhatározás és végső döntés pedig csak is egy valakin múlik: a sportolón önmagán!

 

 

 

Website Security Test