Alapítványi együttműködés

Alapítványi együttműködésMegfelelő vitaminozás, ruháztatás, tagdíjak kifizetése, tanulmányi költségek. Az élsport a szülők számára anyagilag megterhelő lehet. Az amerikai továbbtanulással járó járulékos költségek kifizetése pedig sok család számára megfizethetetlen. Mi a megoldás? A válasz, Adfuturus!

 

A 21. században nagyon fontos, hogy a tehetségen kívül, az anyagi háttér és támogatás is megfelelő legyen az élsportolók számára. Megfelelő vitaminozás, edzés körülmények és regeneráció. Az USA egyetemi rendszerében ez a legtöbb helyen adott, azonban a jelentkezéssel járó költségek sok család számára gondot okozhatnak.


Facebook: https://www.facebook.com/Adfuturus

Honlap: http://www.adfuturus.hu/

 


Az EasyGo szeretné, hogy minden tehetséges sportolónak anyagi háttértől függően lehetősége legyen amerikai egyetemi ösztöndíjra való jelentkezéshez. A hangsúly nem a jelentkezésen van, hanem a minőségi jelentkezésen. Éppen ezért cégünk együttműködő partnerkapcsolatot alakított ki az Adfuturus alapítványnak, mely célja olyan szolgáltatások közvetítése, amely a nemzetközi kapcsolatok mélyítésén keresztül hozzájárul a résztvevők sikeresebb boldogulásához a civil, akadémiai, és professzionális életben. Közös célunk, hogy a tehetséges sportolók minél jobb lehetőségekhez jussanak, többek között ezzel is erősítve a jövőben a hazai sportot. Ezt a célt szem előtt tartva az Adfuturus alapítvány és az EasyGo to USA Kft. szoros együttműködésben segíti egymás munkáját.

 

Az együttműködés legfontosabb része, hogy a jövőben ingyenes programok keretén belül segítse közös erővel azokat a fiatal, rászoruló, tehetséges sportolókat, akiknek az álma egy amerikai diploma megszerzése, miközben a lehető legjobb körülmények között sportolhatnak. Közös célunk, hogy támogatást gyűjtsünk a fiatal rászoruló sportolóknak, akik sem a jelentkezés költségeit, sem pedig az amerikai egyetemi oktatás díját nem tudják önerőből finanszírozni. A programok kialakítása után a támogatásokra pályázni lehet, melynek elbírálása szigorú feltételek között fog lezajlani. Részletekkel a következő hónapokban jelentkezünk.

 

 

 

 

Website Security Test