Az 50 millió forint értékű sportvideó

Az 50 millió forint értékű sportvideóA sportvideó jelentkezési profilod talán egyik legfontosabb része. A profin megszerkesztett videó lenyűgözheti az USA edzőket, a rosszul összerakott videó azonban könnyen az edzők szemetesládájában végezheti.

 

 

Tényleg olyan fontos hogy profilomhoz tartozzon videó is?

 

A megfelelő sport videó készítése az egyik legfontosabb szempont a jelentkezés során, különösen nektek, nemzetközi sportolóknak, akiknek nincs lehetőségük megmutatni tehetségüket különböző táborokban vagy tehetségkutató központok szervezte eseményeken. Az USA-ban megrendezésre kerülő nyári próbajátékokon való részvétel nagyon kevés nemzetközi sportolónak adatik meg, ezért különösen fontos az, hogy az eredményeiden és a statisztikáidon kívül megmutasd tehetségedet vizuális formában is. A videón keresztül láthatja az edző fizikai képességeidet, amivel felmérheti azt, hogy milyen technikai képzéssel rendelkezel, valamint hogyan viselkedsz különböző helyzetekben a pályán. A több száz jelentkező közül az edző többnyire azokat a sportolókat fogja megjegyezni, és a toborzó listáján megtartani, akiknek az eredményein kívül tud valami sokkal személyesebb képet társítani a nevéhez. Mivel a sportösztöndíj összege elérheti az 50 millió forintot 4 évre, az edzőnek alaposan át kell gondolnia, hogy melyik jelentkező a legmegfelelőbb programjába. Ha nincs profin megszerkesztett videó anyagod, hátrányba kerülhetsz a többi jelentkezővel szemben. Azonban a professzionálisan megszerkesztett videó segítségével sokkal nagyobb eséllyel pályázhatsz a több millió forint értékű sportösztöndíjra! 

 

 

Pontosan milyen videót töltsek fel profilomhoz?

 

Cégünk alapkövetelménye hogy minden sportoló minimum 1 fajta videóval rendelkezzen:

 

“Highlight” videó, vagyis egy olyan Bemutatkozó Videó, ami ne legyen több 2-3 percnél. Ennek lényege, hogy felkeltse az edző érdeklődését! Gondolj a Bemutatkozó Videódra úgy, mintha ebben a két-három percben szeretnéd elmesélni, ki is vagy valójában a sport világában. Próbáld meg a legjobb eredményeidet, legszebb pillanataidat, legváltozatosabb játékodat és legnagyobb győzelmeidet kiválasztani és belesűríteni a videóba. Éppen ezért fontos, hogy a Bemutatkozó Videó rövid és tartalmas legyen, az edzőre pedig a lehető legnagyobb hatással legyen.

 


“Full-game video”, vagyis egy Teljes Mérkőzéses videó. Ez a jelentkezés későbbi szakaszában fontos, amikor az edző figyelmét már felkeltetted a Bemutatkozó Videóddal. Csapatsportágaknál általában az edző kér egy teljes felvételt egy mérkőzésről, amelyen felmérheti, hogy a sportoló hogyan viselkedik a különféle helyzetekben és hogyan játszik csapattársai és ellenfelei társaságában a meccs egész időtartama alatt. A Teljes Mérkőzéses videók közé tartozik a meg nem szerkesztett, hosszabb időtartamú videó is.

 


“Skill video”, vagyis egy Képesség Bemutató videó. Ebben a videóban bemutathatod fizikai és technikai tudásodat. Általában olyan videókat-anyagokat tartalmaz, amelyek edzéseken vagy képesség felmérő táborokban készültek.

 


Erősen ajánlott először a Bemutatkozó videó feltöltése profilodhoz, hiszen az edző érdeklődését a rövidebb és lényegre törő videóval tudod felkelteni. A Bemutatkozó videó szerkesztését az EasyGo vállalja, mivel első benyomásként ez a legfontosabb kommunikációs eszköz a sportoló és USA edző között. Regisztráció után pedig profilodhoz ingyen fel tudod tölteni videódat, mely aztán közvetlenűl megjelenik adatlapodon, melyet az egyetemi edzők láthatnak! További információért keresd munkatársainkat az info@easygotousa.org email címen. 

Website Security Test