Egy kattintás, és jelentkezem!

Egy kattintás, és jelentkezem!Gondoltál már arra, hogy külföldön folytasd felsőfokú tanulmányaidat? Tudtad, hogy akár több, mint 1500 USA egyetemre jelentkezhetsz sportösztöndíj reményében? Oldalunkon keresztül ezt könnyedén megteheted!

Szeretnéd, hogy a diplomaosztód Las Vegas-ban legyen?

 

Most 1 kattintással jelentkezhetsz sportösztöndíjakra oldalunkon keresztül, közülük a University of Nevada, Las Vegas egyetemre, miután feltöltötted profilodat 75%-ra! További 33 (!) sport-és tanulmányi ösztöndíj érhető el úszás, atlétika, röplabda, amerikai futball és tenisz sportágakban.

 

 

A hirdetett egyetemek között találunk igen neves egyetemeket is, úgy, mint a University of Miami, University of North Florida, Purdue és USC!

 

Ha úgy érzed, hogy több egyetemre szeretnél jelentkezni, akkor könnyedén írhatsz az amerikai egyetemi edzőknek EasySearch panelünkön keresztül. Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni (kevesebb, mint 30 másodperc), majd felölteni profilodat, hogy munkatársunk le tudja ellenőrizni a megadott adatokat. Rendszerünkben megtalálod az összes USA egyetemet és főiskolát egy helyen! Ez sportágtól függően 300-1800 egyetemet és több, mint 4000 egyetemi fő-és asszisztens edzőt jelent!

 

Jó profilfeltöltést és egyetemvadászatot kívánunk!
 

 

Website Security Test