Itt az idő! Korai jelentkezés USA egyetemre!

Itt az idő! Korai jelentkezés USA egyetemre!De mit is jelent ez valójában?

A legtöbb egyetemi sportágban, - kivéve az amerikai futballt, gyeplabdát, labdarúgást, atlétikát, és a férfi vízilabdát - a korai jelentkezés november 14-én kezdődött és egészen november 21-ig tart. A sportolók ezen időszak alatt elkötelezhetik magukat az egyetemeknek akár 4 évre az úgynevezett National Letter of Intent (NLI) aláírásával.

Azonban nincs miért csüggedni a 2013 őszére felvételizők számára sem. Körülbelül az USA egyetemek 8%-a még 2013. január után egészen a nyár közepéig ajánl sportösztöndíjat a jelentkezők számára.  A jelentkezés menete nagyon sok középiskolásnak és szülőnek azonban gondot okozhat, hiszen abban a hitben vannak, hogy addig még rengeteg idejük van. Azonban a sportösztöndíjra jelentkezők többségének már átlagosan 9 hónappal az egyetem elkezdése előtt ajánlattal kell rendelkezniük ahhoz, hogy legyen idejük kiválasztani a legmegfelelőbb egyetemi programot.

Éppen ezért cégünk teljes körű személyes szolgáltatás keretében biztosítja a tanuló–sportolók időben való jelentkezését, illetve a megelőző, akár több hónapig is húzódó kapcsolatfelvételt USA edzőkkel. Ha ezzel kapcsolatban szeretnél segítséget kérni, kérlek hívd munkatársunkat a +36 70 608 0073-as telefonszámon.

Végül egy hasznos cikk azoknak, akik bővebb információt szeretnének a korai jelentkezéssel kapcsolatban, illetve kérdésük van a NLI aláírásának határidejéről és menetéről. Az ESPN angol nyelvű cikke a korai jelentkezésről ezen a linken érhető el:

http://espn.go.com/college-sports/recruiting/basketball/mens/story/_/id/8622877/men-basketball-early-signing-period-frequently-asked-questions

Írta: Molnár Balázs

Forrás: NCSA

Photo by: John Godwin

Website Security Test