Köszönet

KöszönetTöbb mint 7 hónapos fejlesztés után végre elkészült az EasyGo új honlapja!

Több mint 7 hónapos fejlesztés után végre elkészült az EasyGo új honlapja, mely középiskolás sportolók ezreit várja szeretettel annak reményében, hogy megtalálják számításaikat egy neves USA egyetemen. Ha szeretnéd felsőoktatási tanulmányaidat és sportkarrieredet az USA-ban folytatni, akkor a megújult honlapunk minden szempontból a segítségére lehet!


A hosszú és kemény munkáért szeretnénk köszönetet mondani minden egyes sportolónak, szülőnek, ismerősnek, fejlesztőnek és grafikusnak, akik ötleteikkel, tanácsaikkal segítették a munkánkat. Gellén Sárának, aki megtervezte az új grafikát, Csombesznak, aki a teljes honlapot létrehozta! Köszönet mindenkinek, aki részt vett az tesztelésben: Szenczi Máté, Molnárné Sas Magdolna, Molnár Ferenc, Molnár Tímea, Farkas Dorottya, Szemenyei Judit és Tóth Krisztinának, aki a napi munkákban nyújt nélkülözhetetlen segítséget! :) Végül pedig Nathan Payne-nek, aki az USA-ból javaslataival és tudásával hozzájárult a fejlesztés azon részéhez, mely az USA egyetemi edzőket fogja kiszolgálni.


Az elmúlt hónapokban sikeresen elindítottuk Magyarországon a teljesen egyedülálló szolgáltatásunkat, ahol rendszerünkbe számottevő magyar sportoló és USA edző regisztrált. Több sportolónak heti rendszerességgel segítjük jelentkezését. Ezen felül cégünk partnere lett a TestRocker, egy, a New York-i és Singapour-i irodával rendelkező, világszintű, egyedi online vizsgafelkészítő szolgáltatást nyújtó vállalkozás. A jövőt tekintve az EasyGo terjeszkedni fog Szlovákia és Szerbia felé.


Sikerünknek legnagyobb visszaigazolása, hogy idén már több sportolónk is elnyert sport-és tanulmányi ösztöndíjat neves USA egyetemre! Közülük kiemelném Bartha Dávidot, aki a Junior Atlétikai Európa Bajnokságon 6. helyezést ért el a férfi váltó csapat tagjaként, és szeptembertől a University of Virginia teljes sportösztöndíjas tanulója lesz. Ezenkívül olimpikon úszónkat, Bohus Richardot, akit szintén teljes sportösztöndíjjal vettek fel az Arizona State egyetemre. Meg kell említenem Tóth Csabát, aki 2013 őszétől első magyarként fogja erősíteni a Henderson State University amerikai futball (!) csapatát!


Az 2013-14 őszi szemeszterre jelentkező, EasyGo sportolók által elnyert ösztöndíjak értéke meghaladja a 200 millió forintot, mely összeg a magyar családoknál maradhat! Az új szolgáltatásainkkal és honlapunkkal pedig bízunk abban, hogy ez a szám a sokszorosára fog növekedni a következő hónapokban! A jelentkezéshez nagyon sok sikert kívánunk!

Website Security Test