Sikeres megegyezés, újabb partnerkapcsolat!

Sikeres megegyezés, újabb partnerkapcsolat!Sikeres partnerkapcsolati viszonyt alakítottunk ki Magyarország egyik vezető tanácsadó cégével. A StudyTime oktatási szakértőkkel alakít ki hatékony külföldi tanulási terveket!

 

 

 

Az EasyGo sportolóknak nagyszerű alap lehet, egy idegen országban eltöltött nyelvi program, mely során felkészülhetnek az USA egyetemi felvételi követelmények keretén belül kiírt nyelvi vizsgákra.

 

A StudyTime ebben segít a fiatal 14-17 éves korosztályú sportolóknak. A középiskolát éppen elkezdő tanulók a nyelvi felkészítők mellett pályázhatnak külföldi nyelvi programokra olyan angol anyanyelvű országokba, mint Ausztrália, Amerika, Anglia vagy Kanada. A pár hónapos kurzust követően, frissen megszerzett nyelvtudással, sokkal nagyobb eséllyel jelentkezhetnek az USA egyetemi felvételi vizsgára.

 

A nyelvi kurzusokon kívül, az EasyGo a StudyTime szakértelmét felhasználva segíti a sportolók vízumügyintézését és a hozzájuk kapcsolódó adminisztratív és tanácsadói szolgáltatások ellátását.

 

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Az elmúlt években több száz diák külföldi tanulásának leszervezését intézte irodájuk.

 

 

Website Security Test