Miért velünk?

 

Ha szánsz ránk 10 percet, kattints online előadásunkra! Ha csak 1 perced van, görgess lejjebb az oldalon:)

 

A teljes képernyős előadás megtekintéséhez kattints a Start Prezi, majd a jobb alsó sarokban lévő "Fullscreen" ikonra


Az EasyGo szolgáltatása egy saját, önálló rendszerrel és modellel dolgozik, mely 3 + 1 okból nyújt értékes, különleges és a világon teljesen egyedülálló szolgáltatást az USA sportösztöndíj- közvetítésben. Olyan szakemberektől szerzel első kézből információt, tanácsot és szakmai felkészülést, akiknek a legnagyobb tapasztalata van a jelentkezésben, illetve a legmélyrehatóbb ismeretekkel rendelkeznek a vonatkozó szabályok tekintetében. Az oldalon magyar és angol nyelven böngészhetsz különböző hasznos információk között, amelyek a jelentkezés menetét részletesen elmagyarázzák számodra. Friss híreinkben beszámolunk a jelenleg is kint tanuló magyar és külföldi sportolók egyetemi eredményeiről, így nyomon tudjátok követni társaitok eredményességét
.

 

Modellünk 3 legfontosabb szereplője
 

 

 

 


Az egyetemi edzők, akik az ösztöndíjat elbírálják, és 4 évig a mentoraid lesznek.

 

 

 

 

 

 

 

A sportolók, akik saját kultúrádból, országodból már túlestek a jelentkezésen, és tapasztalták azt, amiről álmodsz, és amire vágysz: Kint tanulni és sportolni az Egyesült Államokban!

 

 

 

 

 

 

 

Egy hozzáértő szervezet, tapasztalt munkatársak, akik segítenek a kommunikációban az USA egyetemi edzők és sportolók között, válaszolnak minden kérdésedre, és ismerik mind az USA egyetemi edzők, mind pedig a sportoló szükségleteit: Ők az EasyGo munkatársai!

 

 

 

 

 

 

Olyan, a 21. századnak megfelelő technikai háttér, amely összehozza a már fent említett 3 legfontosabb szereplőt.


Közösségi felületünk segítségével aktívan jelentkezhetsz több, mint 2000 USA-beli egyetemre, illetve főiskolára. Közvetlenül felveheted a kapcsolatot a kinti edzőkkel, megoszthatod véleményedet, tapasztalatodat társaid, valamint igénybe veheted segítségünket interaktív, vagy személyes formában.


Website Security Test